torstai 18. lokakuuta 2012

DIY kasvonaamio

Heips!

Otin tänään varaslähdön perjantaijuttuihin ja tein kasvonaamion. Mulla ei poikkeuksellisesti ollut töitä illalla ja beibikin voi paremmin, joten mikäs sen parempaa kun keskittyä vähän aikaa itseensä.

Päivänä eräänä selailen tubessa videoita ja törmäsin Farah Dhukain kanavaan. Ensin ajattelin että nääh, kuitenkin kaikkiin naamioihin, tehohoitoihin sun muihin tarvitaan hirveä määrä ihmeellisiä aineita, joita en löydä lähimmästä kauppakeskuksesta, mutta katsoin sitten kuitenkin videot. Onneks katsoin! Nyt nimittäin tuntuu iho niiiiin ihanan pehmeältä kurkumanaamion jäljiltä.

Tätä varten tarvitaan vaan maitoa, kurkumaa, jauhoja (mieluiten kahvihernejauhoja, mutta myös vehnis käy, heh) ja sataprosenttista manteliöljyä. Ensin sekoitetaan 2 reilua ruokalusikallista jauhoja ja teelusikallinen kurkumaa. Siihen lisätään vajaa ruokalusikallinen manteliöljyä ja sekoitetaan. Sitten lisätään pikkuhiljaa maitoa ja sekoitetaan koko ajan, niin kauan että koostumus on sopiva. Ei kannata tehdä turhan löysää seosta, koska se kirvelee silmissä...


20 minuuttia odottelua...Ja voi mikä ihanan pehmeä iho! Mieskin ihastui tähän naamioon. Kerran viikossa käytettynä tän pitäisi ennaltaehkäistä finnien ja näppyjen syntymistä, ja Farah Dhukain blogista löytyy lisää ihania ohjeita, muunmuassa tällä hetkellä hiuksissa vaikuttavan tehohoidon resepti sekä meikki- ja hiustutoriaaleja :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti