torstai 1. marraskuuta 2012

kuulumisia

Heips!

Blogia aloittaessani päätin että nyt jaksan kirjoitella ahkerammin, mutta kuinkas sitten kävikään... Kirjoitettavaa olisi ollut, mutta ei ole ollut sopivaa hetkeä tai olen unohtanut ottaa kuvat, ja se on sitten jäänyt.

Meidän arkeen on tullut aika isokin muutos, olen taas päivät kahdestaan lapsen kanssa. Olin yksin (tai siis kaksin vauvan kanssa) ensimmäiset neljä kuukautta, viimeiset kolme kuukautta ollaan oltu mieheni kanssa molemmat kotona ja nyt pitää taas totutella siihen, ettei olekaan mahdottomasti aikaa omiin juttuihin kotitöiden, töiden, opiskelun ja lapsenhoidon lisäksi.
Toisaalta kun palleroinen on niin iloinen tapaus kun meidän pieni on, niin ei pää hajoa vaikka ollaankin paljon kotona :)

On kotona olemisessa myös hyvät puolensa; pyykkivuori ei pääse kasvamaan kun ehtii pyykätä, ja eilen sain aikaiseksi tehdä mustikkapiirakan. Täällä sitten odottelin ruoka ja jälkkäri valmiina kun mies tuli kotiin ;) Heittäydyn nyt tähän kotiäidin ja vaimon rooliin täysillä :D

Viime viikolla tuntui että epäonni seuraili jatkuvasti, imuri meni rikki, tulostin meni rikki, netti pätki... Onneksi pienet asiat piristävät päiviä, vaikka syksyinen auringonpaiste.
Todella laadukas kännykällä napattu kuva, mutta viime viikon teeman mukaisesti kamerasta loppui akku juuri kun halusin ottaa kuvan :D

Tänään ohjelmassa lisää pyykkäystä, koulujuttuja, mahdollisesti töitä ja kahvit Arnoldsilla kaverin kanssa :)

Ihanaa päivää pupuset!

Besitos,
Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti