perjantai 7. kesäkuuta 2013

haalareissa

Heiheihei ihanaiset

Oon parhaani mukaan vältellyt viime päivät koneella istumista ja yrittänyt olla ulkona nauttimassa lämmöstä. Aika hyvin oon myös onnistunut ;)

Nyt kun ihanainen aurinko on hellinyt, oon huidellut pitkin kyliä parissa eri haalarissa.Ensimmäinen on ihana olkaimeton trikoohaalari, jossa on puolipitkät lahkeet ja naruvyö. Löysin tän iOfferista ja ihastuin sen monipuolisuuteen. Superhelppo asustaa juhlavaksi tai arkiseksi. Kiilakorkojen kanssa ja korukasalla asustettuna lähdin tiistaina kaupunkiin.Sandaalit / Crocs

Pitempi kaulakoru / Ninja
Lyhyempi kaulakoru / iOffer
Kello / o.n.e., Kultajousi
Vaikka helteistä ollaan saatukin nauttia niin takki on silti ihan hyvä olla mukana, ehdin nimittäin saamaan myös vettä niskaan...

Farkkutakki / Seppälä
Korvakorut / lahjaksi saadut
Kapea sydänrannekoru / Sokos
Muovinen "niitti" rannekoru / lahjaksi saatu

Toinen haalari jossa olen viihtynyt on talvella Kuubasta ostettu yksiolkaiminen minihaalari, oikeastaan romper.


Pahoittelut törkyisestä peilistä ja kiireessä näpätystä kuvasta. Haalarissa on siis olkaimessa kukkakoristeet, vyötäröllä resori ja nauhat, lahkeensuissa resorit ja reunoissa pitsit. Myös tästä saa niin rantavaatteen kuin kivan päiväkahviasun. No, riippuu tietysti siitä kenen kanssa kahvittelee :D Lahkeiden alta ei vilku mitään ylimääräistä resorien ansiosta, mikä on kiva juttu, koska usein sortsit nousee mun päällä todella ylös ja puolet pakarasta näkyy.
Torstaina testasin topknot tyylistä nutturaa, mutta se ei ainakaan vielä noussut suosikiksi, joskin oli ihan kiva ettei hiuspehko lämmittänyt niskassa. Testasin myös Vichyn Idéalia BB-voidetta, joka tuli Meidän Perhe -lehden mukana, ja tykkäsin tosi paljon! Levittyy mielestäni paljon kauniimmin kuin Garnierin BB-voide. Garnierin BB-voiteen vaalea sävy on mielestäni hiukan tummempi kuin Vichyn BB-voiteen vaalea, mutta voi myös olla että olen ruskettunut inasen. BB-voide kiinnitettynä puuterilla pysyi yllättävän hyvänä koko päivän kun ottaa huomioon että kävin puistozumbassa ja vedin vielä itse parin tunnin erittäin hikisen tanssisetin. Muuten meikin puolesta olen viihtynyt yllättäen aika aurinkopuuterisessa lookissa ;)


Sellaista haalarimaniaa täällä, mitä mieltä te olette haalareista, iskeekö ollenkaan?

Puspus,
Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti