maanantai 17. kesäkuuta 2013

pakollinen päivitys

Hello my cupcakes

Cavan Kristiina antoi tänään aamulla mitä parhaimman syyn aktivoitua taas täällä blogin puolella, nimittäin arvonnan bloggaajille! Suoraan postaukseen pääset tästä. Hih, kiitokset vaan Kristiinalle kun sai tämänkin laiskurin taas kirjoittamaan ;) Nyt siis kaikki bloggaajat mukaan arvontaan, aikaa on torstaihin asti!

Meikäläinen on vihdoin kesälomalla! Koulujututhan loppui jo pari viikkoa sitten ja viime viikolla pidin viimeiset tanssitunnit, joten nyt olen ihan täysin kotiäitinä. Vaikka niin, kotiäidillähän ei ole lomaa ollenkaan ;)

Vaikka velvollisuuksista ei saakaan lomaa, niin jo tällä viikolla lähdetään kyllä lomailemaan Espanjaan. Tästä matkasta tulee Adin kolmas: käytiin Madridissa kun Adi oli 6kk, Kuubassa oltiin kun hän oli 8-10kk ja nyt kun Adi täyttää 1v3kk pääsee hän taas Espanjaan. Tästä tulee ensimmäinen täysin rentoutumistarkoituksessa tehtävä rantaloma, jipii! Odotan myös innolla josko päästäisiin Deen kanssa viettämään romanttista iltaa rannalle..

Tähän liittyen ajattelin tehdä vielä tänään tai huomenna vauvan matka-apteekki postauksen, nyt kun on jo hiukan enemmän kokemusta sen kokoamisesta. Hyvästä matkasängystäkin voisin vinkata ;)

Sain eilen ensimmäisen kunnon säikähdyksen äitiyteen ja Adiin liittyen. Adi oppi kävelemään 10 kuukautisena, eli suht aikaisin, ja siitä asti liikkuminen on kehittynyt huimaa vauhtia. Itsesuojeluvaisto ei sen sijaan ole kehittynyt ihan samaa tahtia eikä Adi ainakaan vielä opi virheistään, joten aika tarkkana saa olla koko ajan ihan täällä kotonakin ollessa. Pahoja kolhuja ei ollut vielä tullut ennen eilistä, eikä se eilinenkään kaatuminen lopulta ehkä kovin paha ollut. Adi siis kompastui, varmaankin omiin jalkoihinsa, ja kaatui. Näin käy joka päivä monen monta kertaa, mutta jostain syystä eilen neiti ei ehtinyt ottaa käsillä vastaan ja siinähän sitten hampaat repäisi huulen auki ihan kunnolla. Onneksi D osaa olla rauhallinen, itsehän lähinnä itkeä vollotin ja halailin ja rauhoittelin Adia. Pitänee opetella hillitsemään itsensä ettei oma itkuni yllytä jatkossa Adin itkua. Nyt neidin huulet näyttää vähän siltä kuin hän olisi pistellyt mustikoita. Säikähdyksellä siis selvittiin :)

Täällä alkaa olemaan päikkäriaika käsillä, mutta yritän palailla iltapäivällä matka-apteekki postauksella!

Besitos,
Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti