sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Ihana sunnuntai


Hello cupcakes!

Nyt kun koulujutut on vihdoin hoidettu saan jopa tehtyä näitä postauksia sitä mukaa kun postattavaa tulee, enkä kuukausikaupalla myöhässä. Tänään ollaan vietetty ihana päivä ulkoillen ja syöden äitini luona, on se vaan luksusta mennä valmiiseen pöytään syömään kun muuten laittaa päivittäin arkiruokaa. Meidän piti lähteä alunperin Viikinsaareen, mutta lopulta päädyttiinkin jäämään ihan vaan kotikulmille. Oma maa mansikka ;) Meillä on ollut viimeaikoina aika rankkaa Adin nukkumisten kanssa, joten ihan rytmien säilyttämisenkin takia oli kiva olla täällä kotipuolessa.
Aloitin päivän kiinnittämällä hiukset pinneillä, koska halusin ehdottomasti kiharat. Ihan ilman lämpöä, lakkaa, tai mitään muutakaan sain ihanat helpot kesäkiharat. Meikkinä bb voide, aurinkopuuteri, kulmakynä, ripsari ja tummanvihreä luomiväri eyelinerina, joka mätsäsi kivasti sortseihin.Puistoilua ja jäätelöä, niistä on hyvä kesäpäivä tehty :) Äitini oli kameran takana joten pääsin kerrankin samaan kuvaan Deen ja Adin kanssa, jipii!


Äitiä ja isää vähän lapsetti, Adi onneksi keksi ihan omat leikit :DLiukumäki on tällä hetkellä aika kova sana, voikukkien syönti sen sijaan taitaa jäädä tähän yhteen maisteluun, ei meinaan näyttänyt hyvältä :D

Nyt siirryn Smashin pariin, ihanaa kun ei tarvitse viettää iltaa koulukirjojen kanssa ;)
Besos,
Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti