maanantai 8. heinäkuuta 2013

espanjan ostokset

Huuh, mikä aamupäivä! Aloitettiin vihdoin systemaattinen unikoulu Adin kanssa, ja voin sanoa ettei ollut yhtään kiva eka yö.. Tiedän että monilla on vielä hankalampaa, mutta silti, lapsen uudelleen nukuttaminen neljää kertaa yössä on aika rankkaa. Aamu meni aika itkuisissa tunnelmissa, taisi pätkittäinen yö verottaa pikkuisenkin voimia, mutta äsken hän vihdoin simahti kun lueskeltiin Tiitiäisen satupuuta :)

Ajattelin tehdä hyvin hyvin pienen postauksen matkan ostoksista, ja tämäkin tulee kahdessa osassa, koska osa unohtui kuvata, kamerasta loppui akku, adi oli aika kiukkuinen... Tiedätte kyllä ;)


Ehdottomasti lempparein ostokseni on ihana oranssi mekko Adille :) Yleensä mummu pitää Adin mekoissa ja itse keskityn käytännöllisiin vaatteisiin, eli housuihin ja teeppareihin, mutta tätä oranssia sifonkiunelmaa en voinut vastustaa. Ja voi sitä iloa kun Adi sai mekon päälle, hän meni heti pyörähtelemään peilin eteen (heh, vanhempiinsa tullut..) ja halasi vielä mua iloisena :)

Isin prinsessa :)


Itselleni nappasin vikana päivänä pari kesäpaitaa. Toinen on ihanan kevyttä sifonkia farkkuyläosalla ja hopeilla napeilla, toinen kevyt puuvillapaitis peljettisomisteilla ja kultaisilla napeilla. Molemmille on löytynyt jo käyttöä :) Hihattomat paidatkin on nyt sitten näemmä löytäneet tiensä mun kaappiin, ennen en nimittäin sietänyt niitä ollenkaan.


Kaikista hyödyllisin ostos itselleni oli valkoinen tikattu clutch, tykkään siinä ihan erityisesti ulkopuolella olevasta sivutaskusta ja sisällä olevista pikkutaskuista. Kokoakin löytyy sen verran että laukku on ihan oikeasti käyttökelpoinen :)

Osasin tällä kertaa hillitä shoppausintoani niin ettei näytettävää ole kovin paljoa, näiden lisäksi mukaan tarttui muutama lelu Adille (saatan jättää ne ihan suosiolla esittelemättä, kaikki on varmasti nähneet ämpäreitä ja lapioita ennenkin), sandaalit Adille, yksi mekko ja pari korua.

Saapa nähdä pääsenkö tänään vetämään tuntia puistoon, sää näyttää aika epävakaalta... Peukut pystyssä että aurinko ilmestyisi iltapäivällä!

Besos,
Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti