sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

loput lomashoppailut

Pari postausta sitten esittelin muutamia Mallorcalta ostamiani juttuja, ja nyt sain vihdoin kuvattua loputkin ostokset. Ennen kuin siirryn shoppailuihin, pari sanaa Mallorcasta ja Alcudiasta. Mallorca on siis Espanjalle kuuluva saari, joka on osa Baleaarien saariryhmää. Alcudia sijaitsee Mallorcan pohjoisrannikolla, parhaat biitsit puolestaan länsirannikolla (vaikka Alcudiastakin löytyy peräti 14km hiekkarantaa). Alcudia on täysin turistikohde, mitään paikallista elämänmenoa siellä ei siis pääse kokemaan, ja asukaslukukin putoaa reippaasti sesongin päätyttyä. Virallinen kieli Mallorcalla on katalaani, mutta espanjalla pärjäsi oikein hyvin.

Me ei viitsitty lähteä retkeilemään oikein mihinkään Adin kanssa, mutta mahdollisuuksia kyllä on. Mallorcalla on upeita tippukiviluolia, joissa olen käynyt pienenä ja patikointimahdollisuudet on hyvät. Ihan meidän hotellin kupeessa oli luonnonpuisto, jonka laitamilla oli kiva käppäillä vaunujen kanssa. Paikallisbusseilla pääsee kätevästi Alcudian vanhaan kaupunkiin, mutta hinnat siellä on tosi kovia ja bussit ääriään myöten täynnä. Ainakin Apollomatkat järjesti suurkaupunki Palmaan retkiä, jos siis himoitsee kunnon shoppailua niin kannattaa suunnata sinne.

Meidän loman tarkoitus oli lähinnä olla tekemättä mitään ylimääräistä, koska Adi pitää kiireisenä kuitenkin, ja siinä onnistuttiinkin hyvin. Valittiin matkaa varatessamme puolihoito, eli aamiainen ja illallinen hotellilla. Molemmat osoittautui oikein kivoiksi, mitään suuria gourmet elämyksiä tuskin buffetpöydästä löytää koskaan, mutta ruoka oli maukasta ja valinnan varaa oli paljon. Adillekin löytyi monia eri vaihtoehtoja sekä tavallisesta pöydästä että lasten omasta pöydästä. Hotellimme Prinsotel La Dorada on erittäin hyvä valinta lapsiperheille ja lapsia olikin uskomattoman paljon. Lapsille löytyi tosiaan oma buffetpöytä, riittävästi syöttötuoleja, monta lastenallasta, mini ja maxi clubit, paljon tilaa juosta ympäriinsä ja myös rauhallisia tiloja päiväunia varten. Palvelu oli todella ystävällistä, suosittelen hotellia lämpimästi jos suunnittelee matkaa Alcudiaan.

Sitten niihin ostoksiin!Mainitsin jo aikaisemminkin etten heittäynyt ihan hillittömäksi ostosten suhteen, mutta muutama koru tarttui mukaan. Väriltään ruusukultaan taipuva rannekoru sattuu mätsäämään täydellisesti muutama kuukausi sitten Deeltä saatuihin korvarenkaisiin, ja hintaakin oli muistaakseni 3 euroa, joten se oli aika no brainer. Solkikorun puolestaan Dee osti kun oli ensin seuraillut mun kuolailua koko viikon. Mulla on aika pienet kädet ja useimmat rannekorut putoaa heti pois, mutta nää molemmat pysyy hyvin.

Tapani mukaan tuun tässä statementkorumuodissa taas vähän jälkijunassa, mutta haitanneeko tuo... Tämä ihanuus mätsää melkein kaikkien korujeni kanssa, kulta ja valkoinen kun on mun lempparit :)Äidin ja tyttären Ipanemat :)


Viimeisenä tämä ihana sifonkinen high-low mekko ohuella kultaisella punosvyöllä. Seppälässä oli jo ennen matkaa (ja on itseasiassa nytkin muistaakseni 40% alessa) trikoomekkoja joiden pääntie ja olkaimet on ohutta kultaista punosta tai lettiä. Himoitsin mekkoa ennen reissua, mutta en löytänyt kokoani, joten ostamatta jäi. Lopulta luulen että tämä olkaimeton malli sopii mulle paremmin ja materiaalikin miellyttää enemmän. Kultavyö on myös osoittautunut monikäyttöiseksi asusteeksi.

Tämän enempää en sillä reissulla shoppaillut ja hyvä niin! :)

Besos,
Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti