perjantai 19. heinäkuuta 2013

kesäisen hehkuva iho / arkimeikki


Hello lovelies!

Sain vihdoin kuvattua edes hiukan arkimeikin vaiheita ja lupailinkin jo aiemmin jakaa pienen poskipunakikan, jota käytän näin kesällä aina meikatessani. Oma arkimeikkini perustuu siihen että saan edes hiukan eloa kasvoihin, kulmat näkyviin ja silmiin eloa. Sen pitää olla nopea ja simppeli, koska aamupäivät on usein pientä hullunmyllyä Adin kanssa, enkä kuitenkaan halua olla ilman meikkiä. Siinä ei ole niinkään kyse siitä ettenkö voisi lähteä kotoa ilman meikkiä, vaan siitä että oma olo kohenee kun peilissä näkee muutakin kun tummat silmänaluset ja harmaan ihon.Niinä päivinä kun pidän tunteja, vaihdan ripsarin vedenkestävään, koska muuten mulla on tunnin jälkeen kulmaluu täynnä mustia pisteitä, mutta muuten meikki on aika lailla aina sama.


Aloitan sekoittamalla kosteusvoidetta Garnierin bb-voiteeseen ja buffaan seoksen kasvoille tasapäisellä sudilla. Olen erityisen tarkkana leukalinjassa, hiusrajassa ja suun ympärillä, koska niissä mulla mielestäni näkyy pahiten värin mahdollinen epätasaisuus. Ai niin, pohjalla mulla oli pelkästään silmänympärysvoide.


Seuraavaksi on vuorossa kulmat, jotka teen Lumenen Blueberryllä, joko sävyllä 2 tai 3 (tässä tapauksessa 3). Ensin piirrän, sitten harjaan, niin lopputuloksesta ei tule mielestäni liian jyrkkä.

Seuraavaksi peitevoide, tällä hetkellä käytän Wet n Wildin palettia, jossa on neljä sävyä. Ensin piirrän vaaleammalla sävyllä minikorostksen kulmien alle ja häivytän sen kulmaluulle, seuraavaksi peitän samalla sävyllä tummat silmänaluset (alemmassa kuvassa huomaaa eron ennen ja jälkeen peiteväriä) ja lopuksi käytän tummempaa sävyä nenän punoituksen peittämiseen.


Kevyen puuteroinnin jälkeen valmis pohja. Puuterin (Maybelline Dream Matte Powder) levitän isolla pehmeällä siveltimellä, siis fluffyllä :)


Tätä tehdessäni olin menossa illalla pitämään tuntia, joten ripsari on vedenkestävä LaFemme Mascara, muina päivinä Rimmelin Extra Super Lashbuilding Mascara.

Sitten itse asiaan, eli siihen poskipuna- ja aurinkopuuterikikkailulla luotavaan hehkuun. Itse käytän ikivanhaa aurinkopuuteriani, jonka merkkiä en edes tiedä, highlightina on vasemmanpuoleinen persikkainen sävy jossa on kuultoa mukana ja kolmantena kirkas pinkki.Ylemmässä kuvassa paljas pohja, alemmassa aurinkopuuteri. Levitän aurinkopuuterin aluksi yhdellä suoralla vedolla posken kuopasta kohti korvan yläosaa ja sen jälkeen pehmennän rajoja pyörivin liikkein. Koska aurinkopuuterissani on kimalletta mukana ei sillä kannata yrittää varjostaa, mutta jos käyttäisin mattaa puuetria, niin jättäisin blendailun hiukan vähemmälle.Seuraavaksi levitän valoaheijastavan persikkaisen poskipunan aivan posken yläosaan, heti silmän alapuolelle (ylempi kuva) ja pinkin punan posken "omenaan" eli siihen kohtaan poskessa joka korostuu hymyiltäessä. Muistaakseni olen kuullut joskus että puna posken omenassa vanhentaa herkästi, joten levitän kirkkaan pinkin todella kevyellä kädellä. Tarkoitus on että persikkainen highlight heijastaa valoa ja pinkki puna on siinä kohtaa poskea johon aurinko osuu, lopputuloksen pitäisi siis olla raikas ja sen oloinen kuin olisit juuri tullut auringosta.


Lopuksi vielä huulikiilto (Hawaiian Tropicin sunkissed kosteuttava huulikiilto suojakertoimella 25, sävy island berry) ja simppeli, raikas arkimeikki on valmis :)

Palailen taas pian hiusjuttujen parissa, pohdin että miten ponnariin saa helposti lisää volaa ;)

Besitos,
Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti