perjantai 3. toukokuuta 2013

Adin kaapin helmet


Lupailin postata tsirpulan kevätvaatteista joten tässä tulee. Suurin osa kirpun vaatteista on kirppareilta, ystäviltä saatuja tai hyviä löytöjä, koska mun mielestä vaatteiden pitää saada likaantua eikä hieno mekko saa haitata leikeissä. Kuitenkin vaikka kylään lähtiessä on kiva pistää päälle jotain parempaa, tässä siis niitä helmiä.


Ensin vähän arkisempaa mutta kuitenkin siistiä vaatetta. Ihastuin Seppälän baby-mallistoon heti sen tultua kauppoihin. Yllättävää että löydän taas Seppälästä jotain... :D Kauniita perusvaatteita, iloisia värejä ja ainakin tähän asti mallit on olleet tosi toimivia ja koot hyviä Adille, joka on tosi sipponen tapaus. Kuvan keltaiset farkut meiltä löytyy myös pinkkeinä. Huppari on ihanaa pehmeää fleeceä ja vilahtikin jo edellisessä postauksessa.

Olette varmaan huomanneet aikoja sitten etten ole yhtään merkkien perään vaatteiden (tai minkään) suhteen, mutta tykkään tästä Adidaksen asusta tosi tosi paljon. Äitini toi tämän Espanjasta muiden ihanuuksien ohella ja tämä asu lähtee myös mukaan reissuun kesäkuussa. Vannoin joskus raskausaikana etten ala pukea pikkuista vaaleanpunaiseen, mutta eilenkin ihastelin illalla miten hyvin vaaleanpunainen sopii Adin ihoon :)


Mekot on tietenkin olennainen osa kesää ja näille löytyy varmasti paljon käyttöä. Pinkkivalkoinen napitettava mekko on myös tuliainen Espanjasta, neulemekko on mummini tekemä. Neulemekkoa Adi pääsee käyttämään ainakin mummini 80-vuotis juhlissa joita vietetään kesällä.

Sokerina pohjalla ihana kukikas lappuhaalari. Tämä ihanuus ei ole pelkästään lempparini Adin kesävaatteista, vaan myös suosikkini kaikista Adin vaatteista. Hempeän vaalenapunaisella pohjalla ihania neonkukkia ja hei, lappuhaalarit <3 Adilla taitaa olla yhteensä ainakin neljät lappuhaalarit. Ennen en tykännyt niistä yhtään, nyt olen aivan niiden lumoissa. Voisin haluta itsellenikin tällaiset :D Äitini toi nämäkin Espanjasta, joten en pääse hamstraamaan useampia kokoja.

Loppuun vielä Adin vappuasu, vihreät fleecehousut ja söpö t-paita jonka korukoristeet tekevät paidasta vähän spesiaalimman. Sekään ei tietenkään paitaa pahenna, että korujen erilaiset materiaalit pitävät pikkuisen mielenkiintoa yllä hetken aikaa... ;)
Besos,
Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti