perjantai 10. toukokuuta 2013

Kisses Down Low -meikki

Hei ihanaiseni! Voi miten mun sydäntä lämmittää huomata että jaksatte käydä lueskelemassa blogia vaikka postaustahdiksi alkaakin vakiintua vaan muutama postaus viikossa :) <3

Lupailin jo aikaisemmin että teen enemmän meikkipostauksia kunhan pääseen kokeilemaan uusia palettejani ja nytpä olis luvassa hiukan erilaisempaa meikkiä.

Inspiraationa toimi tämä ihana Kelly Rowlandin meikki Kisses Down Low -videolta, vaikka tietysti omalla inasen vaaleammalla ihollani se näytti lopulta aika erilaiselta. Halusin kuitenkin päästä tekemään jonkun väriräjähdyksen :D

Meikatessa tuli lopulta vähän kiire ja Adikin pyöri jaloissa, joten muutamista vaiheista jäi kuva uupumaan. Parannan tapani varmasti kokemuksen karttuessa. Nää meikkipostaukset olis oikeastaan varmaan paras tehdä videoina, mutta siihen ei ihan vielä itsevarmuus riitä ;)

Tästä lähdin liikkeelle:


 Kulmat, ripset, missä olette? Pohjalla oli jo valmiiksi kosteusvoide, seuraavaksi levitin Smashboxin primerin, jota ei tietääkseni vieläkään myydä Suomessa. Omani ostin aikoja sitten Lontoosta, muta koska en käytä primeria läheskään aina, sitä on vielä hyvin jäljellä. Tällä kertaa käytin pohjaan sekä Garnierin BB-voidetta (sävy light, joka siltikin on mulle hiukan tumma) että Lumenen (Natural Code, sävy 10. Vanilla) meikkivoidetta. Levitin meikkivoiteen pelkästään t-alueelle antamaan kestävämmän mattapinnan. Wet n Wildin CoverAll paletin vihreällä neutralisoin nenänpielien punoitusta ja tuolla vasemman yläkulman kirkastavalla sävyllä peitin tumman silmänaluset, siistin kulmakarvat piirrettyäni ne ensin Lumenen kulmakynällä ja korostin amorinkaarta. Sipaisu Maybellinen puuteria koko kasvoille ja luomille Shadow worx pohjustus.


Aloitin ohuella kerroksella valkoista luomiväriä, mutta koska väri ei ollut voidemaista, olisi sen askeleen voinut yhtä hyvin skipata. Seuraavaksi lähdin rakentamaan pinkkiä pohjaa oikean yläkulman pinkeistä tummemmalla (ylemmät silmät). Vaaleampaa pinkkiä käytin värin häivyttämiseen (alemmat silmät).

Seuraavassa vaiheessa en näpsinyt kuvia joka askeleella, koska erot olivat niin pieniä, mutta noh, näin jälkikäteen kun katsoo kuvia niin olisihan niitä vaiheita voinut kuvata tarkemmin. Yritän siis selittää tarkasti.

Tein mustalla luomivärillä ja rajaussiveltimellä ohuenohuen rajauksen yläluomelle aivan ripsien tyveen. Hiukan pienemmällä siveltimellä tein pinkin rajauksen alaluomen uloimpaan kolmannekseen, aivan ripsien juureen. Alaluomen sisäkolmanneksen rajasin marjapuuroon vivahtavalla violetilla. Lopuksi yhdistin alaluomen rajaukset kirkkaammalla violetilla. Sitä kirkasta violettia saa muuten laittaa aika reippaasti, olin itse sen kanssa turhan varovainen. Lopuksi kirkastin silmän sisänurkkaa laventelinsävyisellä helmiäisvärillä. Ohuen rajauksen yläluomelle tein Wet n Wildin Mega Eyes linerilla.Jos vertaatte inspiraatiokuvaan, niin huomaatte että alarajaus olisi todellakin saanut olla paaaaljon reippaammin tehty. Ripsiin sudin ikisuosikkiani, Rimmelin Extra Super Lash Building Mascaraa. Kaikenkaikkiaan olen aika tyytyväinen lookkiin, kun ottaa huomioon että tein ekaa kertaa meikkiä kuvan pohjalta. Suunta ei voi olla kun ylös :)

Vaatetus oli simppeliäkin simppelimpi, tummat farkkulegginssit (ginasta) harmaa neule (hennesiltä) ja wedge sneakerit (joista ei tietenkään ole kuvaa mutta dinskosta). Pitääpä muuten petrata, olis ihan kiva jos asukuvissa joskus olis joku käyttökelpoinen kuva koko asusta :D


korvikset / Kuubasta
rannekoru / Espanjasta
kello / Jet Set Addiction, Sokokselta

Toivottavasti tästä on jotain iloa, nyt meikäläinen painelee nukkumaan!
Mmmmmuak,
Taru

Inspiraatiokuva täältäEi kommentteja:

Lähetä kommentti