tiistai 16. huhtikuuta 2013

Havana D' Primera

Ah. Oon siirtänyt koko päivän tän postauksen tekoa, koska en usko että mitenkään osaan kuvailla tätä onnen määrää. Eilen pääsin vihdoin näkemään kertakaikkiaan mykistävän upean Havana D' Primeran livenä täällä Suomessa! Keikka (tuntuu niin väärältä käyttää näin tavallista sanaa..) oli yksi parhaista ikinä. Jammailtiin tyttöjen kanssa eturivissä ja pakko myöntää, että muutama kyynelkin tuli tirautettua. Valitettavasti kuvasaldo ei oo niin hyvä kun haluaisin koska a) opettelen edelleen kameran tehokasta käyttöä ja b) en malttanut olla paikallani hetkeäkään.
Tän parempia kuvia en saanut asusta ja meikistä, vaikka oli tarkoitus. No, mua näätte muutenkin ihan riittävästi täällä :D Asuna oli Kuubasta ostetut valkoiset farkut, Victoria's Secretin pinkki toppi ja Seppälästä ostettu musta pitsisomisteinen jakku. Kengät on Tamariksen, ostettu aikoinaan Stockmannilta. Vosin avautua kenkäongelmistani (ja oikeestaan kaikista vaateongelmistani) oikein ajan kanssa joskus, mutta en halua tahrata tätä postausta niin arkisilla asioilla. Hiukset suoristin ja meikki oli ihan perus semismokey ruskeilla sävyillä.
Itse maestro Alexander Abreu vauhdissa. Tarvitseeko edes mainita että tuo mies on mun mielestä Jumala. Vaikenen nyt, koska tästä eteenpäin kaikki kuulostaisi todella laimealta ja epäkunnioittavalta.


Pus,
Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti