lauantai 27. huhtikuuta 2013

Vapaapäivän kokkailut

Heissan ihanaiset! Päivä hujahti taas ihan hirmuista vauhtia, aamupäivä yksiä juhlia suunnitellen ja tietysti Adin kanssa touhuten, iltapäivän omistin opiskelulle, woohoo! Tänään siis ei oo ollut ihan vapaapäivä ja nyt meinaan vielä ruveta askartelemaan kunhan neiti nukahtaa. Parille päivälle olis taas kaikenlaista projektia, työjuttuja, opiskeluja, postausideoita... Mutta nyt on hyvä fiilis, on kaikkee kivaa tekemistä eikä stressaa (ainakaan paljoa) :)

Deellä oli yllärivapaa torstaina, joten ehdin käyttämään ruuanlaittoon tavallista enemmän aikaa ja kyllä olikin kiva syödä hyvin pitkästä aikaa. Tuntuu että meillä on taas vedetty spagettia vähän liian pitkään :D

Sellasta vapaapäivän purtavaa, perunamuusia, paistettua bataattia, kananmunaa, savulohta, kanaa ja simppeli salaatti, nam :)


Mun lempparit: perunamuusi ja bataatti (en voi vastustaa hiilihydraatteja...) ja avokado, joka on tällä hetkellä koko perhen suosikki :)

Munhan pitit tehdä myös tän päivän ruuasta postaus, tai siis laittaa se tähän samaan, mutta ei sitten mennyt ihan niin kun olin suunnitellut. No, kyllähän sitä kärventynyttäkin (mutta silti aika maukasta!) lihaa jauhaa... Aina ei voi onnistua. Huomenna päästään onneksi mun äidin hellään huomaan ja valmiiseen pöytään syömään :)

Puspus ja hyvät yöt (tai aamut jos luette tän huomenna :D) teille mussukat,
Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti