lauantai 13. huhtikuuta 2013

Lihamureke

Taisin toissapäivänä mainita että ajattelin kokeilla pekoniin käärittyä kananmunatäytteistä lihamureketta. No, niinhän sitten kokeilin ja hei, ihan hyvää tuli, jopa mun mielestä! En oo minkäänlaisen lihan suurin ystävä, mutta nyt kun kokkailen muillekin kun itelleni, niin yritän kunnostautua liharuokien suhteen.

Jotakuinkin niin sen tein että sekoitin korppujauhoihin suolaa, mustapippuria, paprikaa ja valkosipulia. Turvotin korppujauhot pienessä määrässä maitoa (en mitannut mutta veikkaisin että vajaa dl molempia) ja viskasin sekaan 400g naudan jauhelihaa. Muotoilin pellille soikean pohjan ja länttäsin pohjan päälle kaksi keitettyä kananmunaa. Sitten vaan peittelin munat lopulla taikinalla ja kiedoin paketin pekonisiivuihin. 200 astetta ja 60 minuuttia. Ylijääneet kolme pekonisiivua käristin pannulla ja heitin spagetin joukkoon, nam :)

Jaksoin eilen raahautua kouluun asti kokeen takia ja nyt voinkin palkita itseni jollain hyvällä, mmmm... Tänään oon ollut superahkera, tein aamulla pizzaa (jostan laitan kuvia ehkä huomenna), kynsihuollon (siitä myös tulossa kuvia) ja kävin vielä illalla vetämässä salsaa tutun synttäreillä. Huomenna lähdetään mökkeilemään, jaiks! En oo yhtään ulkoilma- tai mökki-ihminen, joten heilun tod. näk. kameran kanssa sitäkin ahkerammin.


Puspus,

Taru


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti