maanantai 22. huhtikuuta 2013

Viikonloppu


Hello ihanaiset!

Olipa ihana viikonloppu, pirpana oli mummulla yökyläilemässä joten me päästiin Deen kanssa käymään ulkona ja ennen kaikkea saatiin nukkua. Adi on nukkunut viimeaikoina aika huonosti, varmaankin eroahdistuksesta johtuen, joten me ollaan myös oltu väsyneitä. Väsyynenä tuleekin sitten kränään vaikka mistä, joten tää viikonloppu tuli tarpeeseen :)

Perjantaina päätettiin lähteä käymään Gloriassa salsaillassa. Ennen Adin syntymää kävin Gloriassa melkein joka viikko, nyt ollaan käyty muistaakseni kaks kertaa. Perjantain sinisestä silmämeikistä teinkin jo postauksen, mutta tässä olis vielä asu.

  • pinkit housut / Seppälä (lastenosasto)
  • sininen paita / H&M
  • kengät Kuubasta
  • rannekoru äitiltä, mahdollisesti Indiskasta ostettu
Totesinkin kavereille siinä illan aikana, ettei asu ollut tanssimiseen ihan paras mahdollinen. En oo enää tanssinut niin paljoa salsailloissa, eli nyt kun pari miestä yllätti ja tuli hakemaan niin mulla oli pieni wardrobe malfunction... Mutta ei se mitään, koska oli niin kivaa! Tultiin vieläpä kotiin ihan ihmisten aikoihin ja nukuttiin kellon ympäri.
Lauantaina aurinko helli ja päätin avata tennarikauden, joskin vasta vanhoilla, kuluneilla tennareilla, koska tiesin että matkalla on mutaisia kohtia.

Vaatetuksen puolesta jatkoin sinisellä linjalla, vaikka sininen ei oo mulle kovinkaan tyypillinen värivalinta (pinkki sen sijaan...). Farkut on aikoja sitten hennesiltä ostetut, mutta oon päässyt nyt vasta käyttämään niitä kunnolla kun pienensin ne. Itseasiassa ne tais olla ekat farkut jotka pienensin ja niistä tuli tuurilla tosi hyvät. (Note to self: pienentämisestäkin vois tehdä postauksen) Huivi on mun ikisuosikki, se on ihan vaan hennesiltä ostettu, mutta ei miltä tahansa hennesiltä vaan Lontoosta. Piti lähteä sinne asti että pääsi henkka maukalle shoppailemaan ;) Yllättäen alta vilkkuu taas tuo mun uusi lemppari huppari ja päällä on tekonahkatakki, sekin Seppälän lastenosastolta.

Tänään onkin sitten kunnon paluu arkeen. Dee on poikkeuksellisesti myöhään koulussa, joten neiti pääsee mun kanssa tanssikoululle. Adi heräsi tänään kuudelta, joten tässä on ollut hyvin aikaa tehdä jo vaikka mitä. Nyt siirryn keittiöön lohikastikkeen pariin ja kun pirpana hetää unilta taidetaan lähteä puistoon :)

Aurinkoista päivää kaikille, pus,
Taru

2 kommenttia:

  1. Käy ihmeessä kattoo löytyiskö tuolta jotain :)) --> http://www.sapenkirppis.blogspot.fi/

    VastaaPoista