maanantai 15. huhtikuuta 2013

Mökkeilyä

Tein eilen jotain mitä en oo tehnyt vuosikausiin - mökkeilin. Työstäni huolimatta vihaan melkein kaikkea liikuntaa ja vielä enemmän jos se sisältää ulkoilua. Tällä kertaa keskityin lähinnä heilumaan kameran kanssa kun muut nautti ulkoilusta.

Mökki. Niin kauan kun muistan, isä on aina kunnostanut ja laittanut mökkiä, varsinainen ikuisuusprojekti siis. Kesällä paikka on oikeesti tosi idyllinen, mutta nyt kun vaan odotan kevättä ja marisen lumen ja loskan määrästä, niin mökki ei oo ihan mun lempi paikka maailmassa.

Olin liikenteessä näinkin tyylikkäänä. Huomatkaa taustalla häärivä mies joka laittaa hiuksiaan :D

Ja ei kun järvelle kohti verkkoja! Isä on kunnon kalamies jota ei pieni loskakerros (lue:saappaat vedellä täyttävä) jään päällä haittaa. Olin ihan varma että hukutaan, mutta no, tässä olen kuitenkin kirjoittamassa :D Ilma oli kuin Frankensteinin morsian, ainakin tästä kuvasta päätellen.


Itse en koske vastapyydettyyn kalaan pitkällä tikullakaan, mutta D kyllä poseerasi mielellään hauen kanssa. Mähän pelkään kaloja enkä kovin mielelläni esimerkiksi nuku akvaarion kanssa samassa huoneessa. Ja joo, tiedän kyllä ettei ne kalat sieltä ulos ui, mutta en nyt vaan tykkää niistä :D Saatiin kuitenkin valmiiksi perattuja kuhafileitä, kiitos isä! (Ja nyt ennen kun joku pääsee pätemään niin kyllä, tiedän että kuvassa ei ole kuhia vaan ahvenia)

Sillä aikaa kun isä laski verkot takaisin ystävänsä kanssa, niin me ajeltiin mönkkärillä ympäriinsä. Keskityin kylläkin lähinnä tsekkailemaan ettei ajeta railoon mutta oli se silti kivaa :)

Kaiken kaikkiaan siis kannatti lähteä, koska vaihtelu virkistää vaikken muuten niin ulkoilmaihminen olekaan. Mökiltä mentiinkin sitten vielä kahville ja Sadun hoitosaunaan rentoutumaan, siitä tulossa vielä erillinen postaus myöhemmin!

En voi olla hehkuttamatta vielä näin postauksen loppuun, tänään päästään vihdoin näkemään Habana D' Primera livenä, täällä Suomessa! Tässä vielä oma kestosuosikkini HdP:n tuotannosta :)Besitos,
Taru


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti