keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

He vuelto!

Huh, täällä taas maailman pisimmän blogihiljaisuuden jälkeen!

En nyt edes muista koska kirjoitin viimeks, joskus mararskuussa (?) ennen kun lähdettiin reissuun ehkä... Niin, olin suunnitellut postausta vauvan matka-apteekista, muista matkustusjutuista vauvan kanssa, november haulia koska sillon tuli shoppailtua... No, kaikki jäi tekemättä. Meidän matka siirtyi viikolla, mikä ei nyt kuulosta kovin pahalta, mutta siinä kyllä romahti fiilikset niin ettei todellakaan huvittanut kirjoitella.

Lopulta päästiin kuitenkin turvallisesti Kuubaan! Voi sitä tunnetta kun huristeltiin taksilla lenttikseltä mieheni perheen luokse, tsirppa pääsi ekaa kertaa sukunsa luokse, heti lenttikseltä ulos tullessa ilma oli ihanan kuuma ja nihkeä (jep :D)... En kestä edes miettiä nyt kun ollaan taas Suomessa.

Oltiin siis reissussa kaks kuukautta ja sieltä paluun jälkeen oon hukkunut työ- ja koulujuttuihin, mies on taas täyspäiväisesti koulussa ja mä kaksin kotona tytön kanssa. Mutta nyt lupaan kunnostautua!

Suurin motivaatio tulee siitä, että sain vihdoin uuden kameran! Ei oo pahemmin tehnyt mieli laittaa kännykameralla otettuja kämäsiä kuvia tänne, mutta nyt kun saa minijärkkärillä paremmat kuvat niin kyllä kelpaa. Tämän postauksen joudutte nyt vielä kärvistelemään huonoilla kuvilla.

Toiseksi, nyt kun oon taas tyytynyt Suomessa oloon ja eloon, ja saanut arjen rullaamaan, on taas enemmän aikaa kirjoitella, kuvata ja tehdä ylipäänsä jotain bloggaamisen arvoista.

Katsotaan josko saisin tänne meikki-, vaate- ja hiusjuttuja, ruokapostauksia, tanssijuttuja ja koreografioita (eli käytännössä työjuttuja), kynsiäkin vois olla tulossa, tietysti vauva-arkea (vaikka eihän tuo ole enää vauva kun täytti jo vuoden, nyyh) ja ehkä myös kuumeilua... Matkajuttua on ainakin taas tulossa ;)

Tässäpä vielä muutamia huonolaatuisia kuvia parin kuukauden ajalta:


Pikku murmeli pääsi eläintarhaan ja tykästyi matelijoiden kosketteluun, hui! Ainoa eläin joka vähän pelotti oli aasi :D

Me päästiin mieheni kanssa pari kertaa viettämään vapaailtaa :) Luulis ettei tropiikissa tarvii palella, mutta kyllä vaan yöllä meren rannalla olevassa ulkoilmaklubissa tuli kylmä, hrrr... Huomaatte ehkä että mun olemus on hiukan luurankomainen, oon laihtunut ihan hirveästi, en omasta tahdostani vaan varmaankin stressin tms takia.

Tsirpulan kanssa käytiin kyläilemässä abuelon luona. Tässä vaiheessa pikkuinen oli jo oppinut kävelemään, 10kk iässä :)

Uutena vuotena vietettiin ilta ulkona koko perheen voimin, myös kirppu oli siis mukana :) Puolen yön jälkeen neiti lähti abuelan kanssa kotiin ja me nuoret jäätiin vielä bilettämään ;) Kuvanottovaiheessa meikit, hiukset ja asu oli ottaneet jo vähän hittiä :D

Suomeen paluun jälkeen repäisin hiusten kanssa ja otin permanentin. Nyt kiharat alkaa oleen jo aika suorat, mutta nyt taas omat suorat hiukset on kivat :) Viihdyin kyllä kiharoissakin ja harkitsen permanenttia taas syksyllä.

Sokerina pohjalla rakkaan ystäväni järkkärillä otettu (lue:hyvälaatuinen) kuva neidin synttäreiltä. Nyt siis elellään taaperoarkea vauva-arjen sijaan, haikeaa :')

Yritän palailla pian uusien postauksien kanssa, lupaan!

Besitosssss mmua <3
Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti