torstai 11. huhtikuuta 2013

Tavallinen tylsä torstai

Otsikko oikein houkuttelee lukemaan, eikö? :D Mutta minkäs teet, suurin osa päivistä kun on ihan tavallisia ja tylsiä.

Meidän tyttö on nyt nukkunut pari viikkoa aika huonosti ja se alkaa näkymään mun kasvoissa: finniä pukkaa, tummat renkaat silmien alla... Not nice. Onneks ihanassa uudessa kamerassa (ei, en aio lakata hehkuttamasta vielä ainakaan pariin viikkoon) on e-potretti toiminto, joka siloittaa ihon värivirheitä, ah!Oon viimeaikoina innostunut letittelemään hiuksiani, kun niiden on lapsen takia melkeinpä pakko olla kiinni. Harmittaa kun en muistanut kuvata eilistä lettiä. Tänään tyydyin kieputtamaan etuhiukset kierteelle letin sijaan, mutta ponnarista letitin kalanruodon. Lähden illalla zumbaan, eli halusin jo valmiiks zumbankestävän kampauksen. Meikinkin kanssa otin iisisti. Tykkään meikata pitkän kaavan mukaan, aika usein katsellen videoita tubesta ja aamukahvia juoden, mutta tänään ei ollut aikaa siihen.
En taas edes tiedä miks vaivaudun asukuvien kanssa, kun asussa ei oo mitään ihmeellistä ja peilissä on sormenjälkiä :D Vaatteiden sijaan panostin koruihin, vaikkei nekään oo neidin kanssa mitään maailman käytännöllisimpiä.
Vaikka oonkin saanut hillua sormusten kanssa jo hyvän tovin, niin edelleen ne on mun mielestä mun kauneimmat korut, ja tietysti rakkaimmat. Vannoinm onta vuotta että haluan hopeiset sormukset, mutta heti kun näin kihlasormuksen, joka on kulkenut mieheni suvussa, olin myyty. Edelleen tuijottelen sormuksia bussimatkoilla, ruokaa laittaessani ja ihan muuten vaan, hih!

Nämä ihanuudet äitini toi Sevillasta. Käytän mielelläni isoja korviksia, mutta en tykkää kuitenkaan kovin painavista koruista. Nää on näyttävyydestään huolimatta kevyet ja tuo mielestäni kivan säväyksen muuten tylsään asuun.

Tämänkin oon muuten saanut äidiltäni, on se hyvä että mut pidetään koruissa. Yhdistän usein jonkun pitemmän riipusmaisen kaulakorun isojen korvisten kanssa, niin ei kaikki blingi kasaudu kaulan seudulle. Tää toimii myös hyvin lapsen viihdyttämiseen vaikkapa bussissa ;)

Tyttönen heräili sopivasti päikkäreiltä syömään, syöminen on vaan takkuillut viimeaikoina. No, jospa tääkin vaihe menee ohi :) Me aikuiset sen sijaan kyllä syödään, tänään ajattelin kokeilla uutta lihamureketta. Yleensä teen murekkeen vihannestäytteisenä, mutta tänään kokeilenkin käyttää täytteenä keitettyjä kananmunia ja lopuksi kiedon murekkeen pekoniin. Saas nähdä tekeekö kauppansa :)

Mitä te syötte näin arkena?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti