lauantai 20. huhtikuuta 2013

Helppo marinadi possulle

Hei ihanaiset!

Huuh, olis taas vaikka mitä kirjoteltavaa, mutta koska oon nyt laiska, en jaksa siirtää kuvia koneelle, eli en saa aikaan kunnon postausta. Eli siis sen sijaan että kertoisin eilisen asusta tai tekisin viikko sitten lupaamani esittelyn Sadun saunasta, saattekin ruokajuttuja.

Oon ennenkin maininnut etten oo kovin hyvä syömään lihaa, mutta muiden perheenjäsenten takia oon yrittänyt opetella tekemään edes muutamia perus ruokia. Myönnän olevani valmismarinadien ystävä, mutta tällä kertaa meillä olikin maustamatonta possua, joten piti kehittää marinadi. Googlailin hiukan että mitä muut käyttää possuun ja tein oman marinadin.

3 rkl öljyä
1 rkl sinappia
2 tl balsamicoa
1 tl hunajaa
1 tl paprikaa
1 tl mustapippuria
1 valkosipulin kynsi
ripaus sokeria

Oli ihan hemmetin hyvä marinadi vaikka itse sanonkin! Normaalisti laittaisin enemmän oikeestaan kaikkea, varsinkin valkosipulia, mutta koska perheen pienin vielä totuttelee mausteisiin, tein miedomman version.
Sitten vaan pannulle, neljä minuuttia molemmin puolin ja valmista on :) Meillähän ei saa ikinä valmiista ateriasta mitään kuvaa, koska ruuan kimppuun hyökätään heti kun se on valmista, mutta tein possun seuraksi riisiä ja höyrytettyjä kasviksia.

Jos jollain on hyviä arkiruokavinkkejä, niin otetaan vastaan!

Pus,
Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti